![]() |
|
|
#1 |
|
Přeživší
|
Zdravím, rád bych se zeptal, jestli se už alespoň přibližně neví, kdy bude spuštěn server 3. Díky.
,,Když jdete na rušnou ulici a nerozhlédnete se, srazí vás auto. Když spadnete ze stromu, zlámete si pár kostí. Skutečný život je zlý. Je krutý. Kašle na hrdiny a na šťastné konce a na to, jak by měli věci být. Ve skutečném životě se dějí nehezké věci. Lidé umírají. Prohrávají. A často vítězí zlo." - Darren Shan Nic není pravda, vše je dovoleno. Upír - Svět 2 - 63lv - klan Lunatics Je mi 13 a co? Pokud se vám to nelíbí, žeňte mě k soudu. |
|
|
|
|
#2 |
|
Mistr řádu krvavého měsíce
Datum registrace: 08.10.2011
|
Zapomeň, BM hraje jednak moc málo lidí na nové světy a navíc si vždy pamatuj že my budeme mít server 3 až němci budou mít alespoň 10 serverů.
Ale jestli na tom trváš, pošli do Německa petici s minimálně 10 tisíci podpisy hráčů a že chtějí nový server. Hodně štěstí................ |
|
|
|
|
#3 |
|
Přeživší
|
Nikde jsem neřekl, že na tom trvám. Jen jsem se ptal, jestli se neví kdy bude spuštěn.
,,Když jdete na rušnou ulici a nerozhlédnete se, srazí vás auto. Když spadnete ze stromu, zlámete si pár kostí. Skutečný život je zlý. Je krutý. Kašle na hrdiny a na šťastné konce a na to, jak by měli věci být. Ve skutečném životě se dějí nehezké věci. Lidé umírají. Prohrávají. A často vítězí zlo." - Darren Shan Nic není pravda, vše je dovoleno. Upír - Svět 2 - 63lv - klan Lunatics Je mi 13 a co? Pokud se vám to nelíbí, žeňte mě k soudu. |
|
|
|
|
#4 |
|
Správce komunity
Datum registrace: 05.10.2011
|
Ne, to nikdo neví. Pokud bych to věděl, už by to bylo v novinkách. Lock
|
| The Following User Says Thank You to slOn For This Useful Post: |