![]() |
![]() |
#1 |
Přeživší
Datum registrace: 04.11.2011
|
![]()
Ahoj,
tuto hru bych hodnotil jako velmi kladnou. Zde sepíši nějaké ty klady a zápory a pak se můžete vyjádřit jest-li souhlasíte či nikoliv. Klady: - Nechodí zprávy o boji - Velmi dobré animace a postavy skoro živé - Skvělé zvuky ve hře - Na jednu postavu se dá použít 4 lektvary na vylepšení najednou - Rozdělení žebříčku upíři, vlkodlaci a lovci - Výběr na co budete hrát obratnost, síla vůle, síla... - Dobré zpracování věcí na postavy - Aréna nedá se útočit na koho chceme jen na ty které nám nabídnou - Velmi dobrý kolektiv teamu (pečování o hru) - Teoreticky neomezená touha (získávání touhy v aréně) - Na vylepšování smečky není potřeba Hematit Zápory: - Ve smečce se začíná od nejsilnějšího - Krátký popis postavy - Není u postavy ikona na odeslání zprávy To je zatím u mě asi tak vše. Zatím tuto hru řadím mezi špičku ![]() ![]() Naposledy upraveno ThePause; 05.11.2011 v 00:24. |
![]() |
![]() |
The Following 3 Users Say Thank You to ThePause For This Useful Post: |
![]() |
#2 |
Mistr řádu krvavého měsíce
|
![]()
Tak to co si napsal ,nic proti tomu nemám
![]() ![]()
" Když už člověk jednou je, tak má koukat a by byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je. " Jan Werich Chcete podpořit náš Blog? Podivte se prosím na naši Oficiální stránku ThawTeam Děkujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bojovník
|
![]()
Co jsi napsal je pravda souhlasím s tebou ThePause
![]() |
#4 |
Přeživší
Datum registrace: 28.10.2012
Umístění: Slovakia
|
![]()
Celkovo dobrá hra sice som tu nový ale hra sa mi pozdáva aj by som povedal lepsia ako sf game
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Přeživší
Datum registrace: 06.02.2013
|
![]()
záporem je nevhodne nastvená vlastnost obratnost, v poslední dobe jsem se setkal s vice pripady, kdy souper mel nizsi hodnotu teto vlastnosti a mne se ani jednou prevaha této neprojevila. Projevy nahadilosti vyuzití cinní z takto nastaveného pouzití zbytecnost
Prohrávám znovu a znovu prestoze souper má nizsí brnení, obratnost. zivoty a vuli. Jedine o trochu víc síly. Proc je obratnost nastavena tak aby se neprojevovala? Naposledy upraveno Kork 1; 18.12.2015 v 11:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
Možnosti | |
Zobrazování | |
|
|