![]() |
![]() |
#1 |
Přeživší
Datum registrace: 11.03.2014
|
![]()
Zdravim vsechny,
Hraju zhruba dva dny a z toho co jsem vycet je to tu celkove dost mrtvy.V samotny hre je to znat taky.Hry tohohle typu jsem nikdy nehral a Bloodmoon me vizualne i tematicky zaujal asi nejvic,takze me mrzi,ze na nej vyvojari dlabou.Takze me zajima jak se to ma v roce 2014,ma to cenu hrat ?Jde mi o to aby nas tu nebylo jak se rika pet a pul a ja se necejtil jak kdyz hraju singleplayer hru. Diky vsem za odpovedi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderátor fora
Datum registrace: 06.10.2011
|
![]()
Zdravím,
Diskusia na tému vzťahu Playagames k ich dvom produktom - Soccerstaru a Bloodmoonu, prebehla viackrát. Záver? Čudujem sa, že ešte nedošlo k zlučovaniu serverov, zrejme je z hry ešte nejaký ten profit. Či je vhodné podporovať vývojárov s takýmto prístupom ku hre prémiovou hernou menou nechám na individuálnom zvážení, ale čoskoro sa i tak stane nehrateľnou, vzhľadom ku pretrvávajúcemu klesajúcemu trendu aktivity v hre. Diskutovalo sa na tomto fóre aj o možnostiach, ako miestnu českú komunitu nejak oživiť, konklúziou bolo, že je, žiaľ, zrejme neskoro. Po troch rokoch ignorácie a dlhšej doby bez aktualizácii, navyše bez stabilnej komunity, pri takto stereotypnej hre, už zrejme nepomôže nič. Veď sa stačí pozrieť na toto fórum, oficiálne 15 aktívnych členov - reálne? Dvaja. Ak vôbec to. Aj ja tu som vlastne iba náhodou, vzhľadom k tomu, že už vyše pol roka by som nemal byť moderátorom - a ako možno vidieť, stále titul mám. Kým hra poskytuje to, čo je od nej žiadané, t. j. istú formu zábavy, tak stále má cenu ju hrať. Keď prestane, čo bude zrejme veľmi skoro, tento fakt je ľahko predikovateľný pre tú stereotypiu...
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Admin!
Anybody home??. huhhhhh.... need help((( |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zabiják